• Engels

Aeromexico breidt gratis messagingdienst uit

Luchtvaartmaatschappij Aeromexico biedt op de Dreamliners van de gehele longhaul vloot, inclusief op de vlucht Amsterdam-Mexico City, de dienst Free Messaging aan. Hiermee kunnen passagiers zonder extra kosten tijdens de vlucht gebruik maken van chatapps als WhatsApp, Facebook Messenger en iMessages. 

In maart begon Aeromexico met de dienst op dienst Boeing 737-toestellen en nu wordt de service uitgebreid naar alle langeafstandsvluchten, naar o.a. Europa, Azië en Zuid-Amerika. 

De dienst werkt heel eenvoudig: schakel op je toestel Vliegtuigmodus in en zet wifi aan. Verbind met het netwerk ‘Aeromexico Wi-Fi’. Browse naar de webpagina www.aeromexicowifi.com en selecteer Free Messaging. Je bent vervolgens gedurende de hele vlucht gewoon bereikbaar. Wie wil e-mailen, surfen en/of video’s wil streamen tijdens de vlucht, kan de dienst uitbreiden met een in-flight internetpakket.

Heeft u vragen over de nieuwe dienst van Aeromexico? Neem contact met onze Travel Consultants op voor meer informatie.

Deel deze pagina
×

"Aeromexico breidt gratis messagingdienst uit"

Flexibiliteit bij Lufthansa Group

Als reactie op de uitbraak van COVID-19 biedt de Lufthansa Group nu meer flexibiliteit in hun tariefvoorwaarden aan, waarmee zakenreizigers meerdere keren hun tickets gratis kunnen omboeken. Zo vaak als mogelijk

Lees verder