Home > Nieuws > Aangescherpte douanecontrole Nieuw Zeeland

Aangescherpte douanecontrole Nieuw Zeeland

dinsdag 9 oktober 2018

De Nieuw Zeelandse douane kan per 1 oktober 2018 reizigers bij binnenkomst vragen om meegenomen elektrische apparaten te openen of om de code te geven voor het openen van het apparaat.

De aangescherpte controle is van toepassing op een meegenomen laptop, notebook, tablet, mobiele telefoon en of digitale camera. Dit is alleen mogelijk indien de Nieuw Zeelandse douane een redelijk vermoeden heeft dat de reiziger betrokken kan zijn bij criminele activiteiten. Een weigering van deze controle kan in het ergste geval leiden tot een boete van $5,000 (Nieuw Zeelandse dollar).

Wilt u meer informatie over de douaneregels van Nieuw Zeeland? Raadpleeg dan hier de website van de Nieuw Zeelandse douane of neem contact op met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: ANVR

"Aangescherpte douanecontrole Nieuw Zeeland"

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder