Turkish Airlines vijf keer per week vanaf Amsterdam

Vanaf heden vliegt Turkish Airlines vijf keer per week van Schiphol naar Istanbul Airport met een Boeing 777-300ER. Door deze toevoeging is de capaciteit van deze route met 600 stoelen per week toegenomen. De vlucht vertrekt om 19:15 uur vanaf Schiphol en landt om 23:45 uur in Istanbul. Via Istanbul kunnen de passagiers verder reizen naar Afrika, het Verre Oosten en het Midden-Oosten. De Boeing 777-300ER beschikt over 49 Business Class stoelen. Dit zijn luxe flat-bed stoelen. De reizigers van deze klasse kunnen gebruik maken van de fast track security service en mogen na landing als eerste het vliegtuig verlaten. Ook is de Wi-Fi voor hen gratis te gebruiken.

De Airbus A330-300 wordt gebruikt bij de overige vier dagelijkse vluchten tussen Schiphol en Istanbul. Daarnaast blijft Turkish Airlines ook nog één keer per dag met een Airbus A320 of Boeing 737 naar de tweede luchthaven van Istanbul vliegen, Sabiha Gökçen.

Daarnaast breidt de Turkse vliegmaatschappij vanaf de zomer ook het vluchtaanbod vanaf Düsseldorf Airport uit. Vanaf 27 mei vliegen zij vijf keer per dag naar Istanbul Airport. Deze vlucht wordt uitgevoerd door een Airbus A320, A321 en A330. Ankara, Antalya, Gaziantep, Kayseri en Trabzon worden ook aan de bestemmingen toegevoegd.

Voor meer informatie over Turkish Airlines of de nieuwe lijndienst, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Turkish Airlines vijf keer per week vanaf Amsterdam"

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder