Manage uw zakenreizen

Goed voorbereid op reis en handig voor onderweg: TRAVEL INFO

Meer handige links

Bespaar eenvoudig op zakenreizen

Besparen op reiskosten? VCK Travel denkt met u mee. We realiseren forse besparingen, onder andere met gunstige tarieven, een lage fee en ondersteuning tijdens het inkoopproces.

Ons internationale netwerk

Kies voor een partner die u wereldwijd voordelen oplevert. VCK Travel is aangesloten bij Radius Travel: een toonaangevend internationaal netwerk van lokale zakenreisspecialisten.

Vast team van specialisten

VCK Travel maakt zakenreizen persoonlijk. Bij ons geen onpersoonlijke call centers, maar een vast team van experts dat de wensen en voorkeuren van uw organisatie en reizigers kent.

Passende boekingsconcepten

Wij hebben het boekingsconcept dat het beste past bij uw organisatie. Wilt u snelle en eenvoudige (online) boekings- methodes of kiest u onze persoonlijke full service dienst?

Uw veiligheid is onze inzet

De veiligheid en gezondheid van medewerkers van uw organisatie: wij zetten ons ervoor in. Dat doen we samen met gerenommeerde partners. Reken altijd op onze adequate hulp.

Voor iedere betaling een oplossing

Houd totale controle over uitgaven. Met onze betaaloplossingen krijgt u alle reiskosten op één rekening. Ons Expense Management-systeem biedt volledig geïntegreerde boekingsmodules.

Liana Beek
The Personal Touch van Liana Beek, Senior Travel Consultant

Met ons online reisplatform Tripdrive wordt zowel het boeken als beheren van uw zakelijke reis een stuk efficienter en bespaart u kostbare tijd. Neem gerust eens contact met ons op, dan vertel ik u graag wat Tripdrive voor u en uw organisatie kan betekenen.

Laatste nieuws
22 - 23 juli 2017: minder treinen van en naar Schiphol

Op zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017 rijden er in verband met werkzaamheden aan het spoor minder treinen van en naar Amsterdam Schiphol Airport.

Lees verder

Strengere controles voor vluchten naar VS

Vanaf heden is een deel van de nieuwe veiligheidsmaatregelen voor vluchten naar de Verenigde Staten ingegaan. De strengere controles zijn op donderdag 29 juni 2017 aangekondigd en gelden wereldwijd voor alle...

Lees verder

Aangepast reisadvies Turkije

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Turkije aangepast. De reden van de aanpassing is de herdenking van de mislukte couppoging in 2016, die op zaterdag 15 juli 2017...

Lees verder

MEER NIEUWS »