Zakelijke events en groepsreizen met COVID-19

De organisatie van evenementen en zakelijk reizen is anders met COVID-19, waarbij we rekening moeten houden met extra maatregelen. Wij zien dit zeker niet als een belemmering, maar zoeken altijd naar passende alternatieven voor uw zakelijke event. Of dit nu een online event is, een hybride event of toch een fysiek event. Wij hebben onze werkwijze hier reeds op aangepast, zodat u hier niet zelf meer over hoeft na te denken. Wij ontzorgen u volledig, ook als het gaat om corona gerelateerde zaken.

Checklist

Bij een fysiek evenement houden wij rekening met de lokale restricties voor uw vervoer of locatie (vergadering, activiteit of overnachting). Het is belangrijk om ook bij evenementen te voldoen aan uw Duty of Care en daarom hebben wij een checklist opgesteld. Deze delen wij met onze lokale partners waarin beschreven staat aan welke regels wij vinden dat een locatie moet voldoen. Denk hierbij aan:

  • voldoende afstand tussen de gasten
  • gemarkeerde looproutes en wachtvakken
  • beschermingsmiddelen voor personeel, zoals mondkapjes of plexiglas spatschermen
  • aanwezigheid van desinfectiemiddel en tissues
  • frequente schoonmaak van ruimtes, meubilair, toiletten en overige contactpunten
  • coronaproof opdienen van lunch en diner

Bij een opdracht op een locatie zullen wij u informeren hoe dit ter plaatse wordt ingeregeld. Uiteraard organiseren wij ook online of hybride evenementen, de mogelijkheden zijn hier reuze in en ook met mooie digitale ingrediënten kunnen wij een online menu verzorgen. Onze Project Managers helpen u hier graag bij.

Handige links

Voor meer informatie verwijzen wij u naar een aantal handige links: