Home > Business Travel > Internationaal netwerk

Zakendoen op wereldniveau: Radius Travel

VCK Travel is onderdeel van Radius Travel, een toonaangevend internationaal netwerk van lokale zakenreisspecialisten. Dat betekent dat wij samenwerken met Radius en u kunnen helpen uw reisprogramma regionaal of wereldwijd te consolideren. Wij leveren het volledige pakket: wereldwijde contracten, implementatie, Account Management, data, besparingen en dat allemaal met een uitzonderlijke lokale service.

Ieder Radius Travel lid voldoet aan hoge operationele, financiële en servicenormen, die als standaard gelden bij Radius Travel. Elk lid van Radius Travel weet exact wat er speelt op de lokale markt, zodat uw reizigers en lokale kantoren altijd kunnen rekenen op mensen die de plaatselijke taal én de cultuur begrijpen. Tegelijkertijd speelt juist de persoonlijke aanpak een hoofdrol in onze werkwijze.


Omdat VCK Travel onderdeel is van Radius Travel, kunt u rekenen op onder meer de volgende voordelen:

Zakendoen op wereldniveau, met de persoonlijke benadering zoals u die gewend bent

Neem contact op

Onderdeel zijn van een wereldwijd netwerk. Welke voordelen heeft dat voor uw organisatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken of kijk op www.radiustravel.com voor meer informatie over het netwerk.