Wij nemen u mee de wereld rond met Radius Travel

VCK Travel is een toonaangevende reisorganisatie voor de zakelijke markt en lid van het Radius Travel netwerk, wereldleider op het gebied van travel management. Wij voldoen aan de wereldwijde standaard van Radius als het gaat om service, bedrijfsvoering en data. Waarom zou u met ons in zee gaan? Wij bieden een compleet pakket waarmee wij u wereldwijd ondersteunen: global contracting, implementatie, account management, technologie, data en kostenbesparingen – in combinatie met uitstekende lokale dienstverlening. Net als wij hebben alle Radius organisaties hun wortels in hun eigen regio en maken gebruik van merken die uw reizigers herkennen. Dat vertaalt zich in een beter draagvlak bij uw team, betere ervaringen van uw reizigers en betere naleving voor uw bedrijf.
Wij geloven dat iedere klant, groot of klein, oplossingen verdient die afgestemd zijn op specifieke behoeften. Daarom zijn ons model, ons netwerk en ons team zo ingericht dat wij de wereldwijde schaal kunnen combineren met persoonlijke service. Zo maakt u van uw reisprogramma een succes op uw eigen voorwaarden. Voor meer informatie over Radius Travel en andere toonaangevende reisorganisaties in het Radius netwerk, ga naar www.radiustravel.com.
Omdat VCK Travel onderdeel is van Radius Travel, kunt u rekenen op onder meer de volgende voordelen:

Internationaal netwerk van Radius Travel biedt vele voordelen

Zakendoen op wereldniveau, met de persoonlijke benadering zoals u die gewend bent

Onderdeel zijn van een wereldwijd netwerk. Welke voordelen heeft dat voor uw organisatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken of kijk op www.radiustravel.com voor meer informatie over het netwerk.